Ezarri klaasmosaiigid

Floorin - Ezarri klaasmosaiigid

Klaasmosaiik on levinud lahendus erinevate vormide viimistlemisel keerukates tingimustes - erikujulised basseinid, ekstreemsete temperatuuride ja kõrge niiskustasemega saunad või spaad, aga ka kodune dushinurk või köögi pritsmesein. Ezarri on siinkohal väga hea valik, sest nende 30 aastane kogemus põhineb innovatsioonil, kõrgel kvaliteedil ja teenindusel. Tänu kaasaegsele laosüsteemile suudetakse 95% tellimustest täita väga kiiresti. Ezarri klaasmosaiik koosneb 100% taastöödeldud klaasist, mis teeb sellest ka keskkonnale sõbralikuma valiku. Kuna mosaiigid koosnevad täielikult klaasist, on nende veeimavus praktiliselt null. Seetõttu on Ezarri eriti hea lahendus just märgade alade katmisel.


Ezarri klaasmosaiigi võimalused:

1. Vormivabadus. Võid lihtsalt katta nii sirgeid kui ümaraid vorme. Üleminek ühelt teisele on sujuv ja esteetiline.

2. Suur värvivabadus. Kaasaegne tehnoloogia võimaldab luua iga tooni, mida endale ette kujutad. Tegelikult võid oma seina ka pimedas    helendama panna. Seda nii üksiku ruudu kui terve pinna ulatuses. Ja digiprindi abil saad mosaiigile trükkida kasvõi oma lemmikkassi pildi.

 

3. Kolm erinevat mõõtu: klasskaline 2.5 x 2.5 cm, eriline 3.6 x 3.6 cm ja moodne 5 x 5 cm.

4. Ainulaadne Ezarri JointPoint ühendussüsteem, mis on senini parim pakutav lahendus. Eelisteks on maksimaalne kontaktpind, paigaldamise lihtsus ja kiirus (25% kiirem paigaldus kui nt paberipõhisel süsteemil), niiskusele mittetundlikkus ning suurepärane tulemus. Ka kõige väiksemad alad tulevad ühtlase pinna ja sirgete joontega.

5. Ezarri kodulehel olev mix-generator aitab väga lihtsalt luua just sulle sobiva klaasmosaiigi värvikombinatsiooni. Proovi ise! www.ezarri.com/en/mix-generator