Marmoleum meets Mendini

Floorin - Marmoleum meets Mendini

Koostöös itaalia arhitekti ja disaineri Alessandro Mendiniga loodud ainulaadsed, pointillismist inspireeritud Marmoleum-disainid: Proust, Harlekino ja Platon. Kõik kolm disaini on saadaval nii erksates, kontrastsetes värvides kui rahulikes neutraalsetes toonides.

'Toode pole kunagi vaid ainult minu. Kui mul tekib hea idee, siis ma püüan seda realiseerida ning valida selleks mõne ettevõtte. Kui tegemist on kehva ettevõttega, siis on tulemuseks halb toode või pole seda üldse. Tugeval ettevõttel aga on kogu vajalik tehnoloogia ja tootmisvõimekus olemas.'
'Forbo Flooring andis mulle võimaluse luua põrandale Proust-disain. Variatsioonid on loodud selliselt, et need on lihtsalt äratuntavad ning liidetavad - kaupluse põrandal näiteks.
Effekt on aga palju jõulisem, kui need on kombineeritud terves ruumis - samaaegselt nii põrandal, seintel kui laes.'

 

Harlekino - sümboliseerides Mendinit ennast - on Marmoleum meets Mendini kollektsiooni keskne disain. Erksavärviline versioon sellest viitab arlekiini kostüümile, neutraalne variant on klassikalisem, sobitudes suurepäraselt näiteks marmoriga. Disain koosneb 7 värvitoonist ja selle rombimustrit saab jätkata igas suunas.


Proust
disain on kõige lähedasem Mendini varasematele töödele nagu näiteks Poltrona di Proust (tool 'Proust'). Pintslitõmbed on selgelt ja 50 cm-ni võimendatult põrandal äratuntavad. Proust koosneb samuti 7 värvitoonist, mis on kasutatavad nii jätkatult seinast-seinani kui individuaalse põrandadisaini elemendina.


Plato
disain peegeldab pointillismi printsiipe, milles pintslitõmbed on muundatud ruudukujuliseks ning katavad üksteist erineval moel. Koosneb 8 värvitoonist.


Igale Mendini tellimusele lisandub Mendini allkirjaga Marmoleumi riba, mille saab lisada põrandadisainile.

Täiendavat infot kollektsiooni kohta leiad: www.Forbo-Flooring.com/Marmoleum_meets_Mendini